Välkomna till Zimbas egen hemsida- uppfödning av brun Labrador Retriever - FALKLABS KENNEL

OM OSS

IMG_20150712_172859 - kopia           IMG_20150712_181208  

 Jag, Britt-Marie, min man Göran  bor i Tolgs Nöbbele mitt i vackra Småland på en liten gård. Vi har ungefär tre mil till Växjö. Vi kompletterar varandra vad gäller arbetstiderna, så det är nästan alltid någon hemma hos våra hundar. Vi har nu 5 tikar boende hos oss. Och våra hundar är just nu Zimba - Drottningen 11 år som är mamma till  valpkull A ,B och C.  A-kullen -2015  fick hon 10 underbara bruna labradorvalpar , varav 6 tikar och 4 hannar. Utav dessa valde vi att 2 tikar fick bo kvar hos oss , Alicia och Angel.  Zimba fick även en kull 2016 och 2018.  Angel fick sin första kull hösten-2017 och sedan 2018 0ch 2020. I kullen 2018 fick Nala stanna i familjen och bor hos sonen. Alicia hade en kull sommaren 2018, där lilla Disa fick stanna hos oss. Alicia hade även en kull födda i november 2019 och 2021 .  Vi har i familjen beslutat att våra tikar bara ska ha 3 valpkullar vardera.  Disa fick sin första kull 2021, en 2022 och från kullen 2021 sparade vi fina Zaga . Nala har haft en kull 2021 och fick en kull i februari-2023. Då sparade vi en valp Zia som är vår yngsta pälskling.

Våra hundar är med oss i alla dagliga sysslor på gården.  Vi har gården inhägnad, så att våra hundar alltid kan gå lösa . Vi har även tre döttrar och en son som flyttat hemifrån och flera barnbarn.  Våra valpar kommer att vara vana vid både barn och andra hundar.  

Hundar har alltid varit mitt stora intresse. För ett antal år sedan hade jag hemuppfödning på Riesenschnauzer, hade då två lyckade valpkullar. Detta var det roligaste, intressantaste och mest givande jag gjort nån gång. Så nu är jag där igen- har nu fått mitt Kennelnamn  godkänt och det är nu FALKLABS KENNEL .  

LABRADOREN har helt och hållet vunnit våra hjärtan. Det är en glad och positiv hund med ett härligt temperament. En livskamrat att ha roligt med hemma, i skogen eller på utställning/tävling för de som vill det. Dessutom älskar den alla människor och är mycket barnvänlig.

 

     

Användbara länkar - Exempel

Här nedan har vi lagt in lite blandade länkar till olika resurssidor som du kan ha nytta av när du bygger vidare på din hemsida. Du kan också redigera dokumentet och radera de länkar som du inte vill ha kvar, eller lägga in dokumentet som ett nytt objekt på en egen sida.

Public Domain Pictures
På PDP kan du fritt ladda ner bilder som du kan använda på olika sätt. Där kan du också ladda upp egna bilder som du vill dela med dig till andra.
  SXC
  På SCX hittar du massor med gratisbilder att ladda ner, men det är viktigt att du kontrollerar licensen för varje bild. Välj en kategori i rullningslistan högst upp på sidan för att få en lista med bilder.
   everystockphoto
   Sökmotor för att leta efter gratisbilder. Viktigt att kontrollera licensen för de bilder du vill ladda ner.
    
   Du kan ändra, radera och redigera länkarna ovan, och istället lägga in egna intressanta länkar.