Välkomna till Zimbas egen hemsida- uppfödning av brun Labrador Retriever - FALKLABS KENNEL

 

                                                          KÖPA HUNDVALP HOS OSS

Valparna blir uppfödda i hemmiljö med allt positivt det innebär. Vår målsättning är att föda upp sociala, glada och trevliga hundar med ett rastypiskt utseende och att de får leva ett långt friskt liv med en nöjd familj. Valparna flyttar från oss först när de är 8 veckor. Vi tar aldrig emot besök före de är 3 veckor p g a infektionsrisken och för att ge mor lugn och ro med sina små barn. När valparna är 3 veckor kan besöken påbörjas och därmed bokning av valp. Man erlägger då 2000 kr i handpenning och avtal skrives. Handpenning återbetalas inte vid ev ånger. Har man möjlighet och lust är man varmt välkommen att följa sin valps utveckling genom flera besök.

Våra valpar får daglig social träning . Massa lek o bus både i och utanför valphagen. Vi ger valparna all kärlek och tid vi kan.

Valparna liksom tiken är uppfödda på ett fullvärdesfoder, Royal Canin. 

Vi följer Svenska kennelklubbens regler för seriös uppfödning. Och även Labradorklubbens rekommendationer om att valparnas föräldrar ska vara rönkade på både höfter och armbågar med UA. Tiken ögonlyses varje år. Och att tiken deltagit i officiell utställning.

Vi använder oss av SKK:s avtal

Deär Dolda fel-försäkrade i IF i 3 år. Men DU måste ha din valp veterinär och -livförsäkrad fr o m att du hämtar valpen.

När valpen är 8 veckor är det dags att hämta hem sin nya familjemedlem. Då erläggs resterande belopp.

VID LEVERANS FÅR VALPEN MED SIG

SKK- Köpeavtal

Stamtavla

Veterinärbesiktning (får inte vara äldre än 7 dgr)

Chipmärkning

De är avmaskade 3 ggr och vaccinerade

De är registrerade i SKK

Koppel,halsband

Hundfoder av den sort valpen är van vid att äta.

Liten filt som luktar mamma och syskon

Matlista och information om mat och skötsel

Adresslista med uppgifter om var kullsyskonen finns

Ägaranmälan till Svenska Kennelklubben.

Råd om visitation av hund

Valpkullförsäkring, Dolda Felförsäkring i 3 år

Att köpa valp är ett stort beslut och ska vara ordentligt genomtänkt. Jag önskar att varje valpköpare ger sin hund ett aktivt familjeliv med kärlek och omsorg. Och VI finns här för råd och hjälp. Vi kommer att anordna valpträffar.

LYCKA TILL!